неділя, 22 травня 2022 16:03

Разумков вигнав "дебошира" Дмитрука зі свого об'єднання

Разумков вигнав "дебошира" Дмитрука зі свого об'єднання
Артем Дмитрук і Дмитро Разумков на презентації "Команди Разумкова", січень 2022 року.

Колишнього члена фракції "Слуга народу" Артема Дмитрука вигнали з депутатського об'єднання "Розумна політика".

Про це у неділю, 21 травня, повідомив очільник цього об'єднання, колишній спікер Дмитро Разумков.

Причиною такого рішення назвав входження Дмитрука і ще одного нардепа Олега Воронька у новостворену депутатську групу "Відновлення України".

"На жаль, після початку повномасштабного вторгнення Росії не всім колегам вдалося зберегти ті цінності, з якими ми разом працювали у парламенті. Однак це не вплине на роботу нашого об'єднання, ми й надалі продовжимо продуктивну діяльність, спрямовану на перемогу України", - написав Разумков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОПЗЖ досі має доступ до державної таємниці

Торік у листопаді Разумков оголосив про створення свого об'єднання. До нього зокрема увійшов Дмитрук, який потрапив у Верховну Раду по округу в Одесі, був висуванцем від партії "Слуга народу". Згодом Дмитрука вигнали з фракції "СН".

У січні Дмитрук зірвав засідання земельної комісії в Одеській міській раді. Бігав по столах і ламав меблі. Правоохоронці кваліфікували подію за статтею - хуліганство. У сутичці постраждали 10 людей.

Генпрокурорка Ірина Венедіктова порівняла нардепа з гангстером і пообіцяла "обов'язково розібратись".

Артем Дмитрук обирався до Верховної Ради на позачергових виборах у 2019 році. Член Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Був на автопробігу, організованому партією прокремлівського блогера Анатолія Шарія. Обурювався через демонтаж барельєфа радянському маршалу Георгію Жукову.

Торік Дмитрук назвав покійного художника Олександра Ройтбурда "педофілом і наркоманом". Після цього сатирик Євген Гендін назвав нардепа "сферичним г*ндоном".

Зараз ви читаєте новину «Разумков вигнав "дебошира" Дмитрука зі свого об'єднання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі