четвер, 19 вересня 2024 09:52

"Слугу" Одарченка оголосили у міжнародний розшук

"Слугу" Одарченка оголосили у міжнародний розшук
Андрія Одарченка підозрюють у спробі підкупу. Фото: "Суспільне"

Суддя Вищого антикорупційного суду України оголосив у державний та міжнародний розшук нардепа від "Слуги Народу" Андрія Одарченка.

Він задовольнив клопотання обвинувачення, передає "Суспільне".

Одарченко раніше вийшов під заставу в 15 млн грн і здав закордонні паспорти. Прокурорка поставила питання щодо стягнення цієї застави в дохід держави та зміну запобіжного заходу на тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепа Дмитрука, якого випустили за-кордон, а потім оголосили підозру, заочно арештували

Клопотання розглянуть 23 вересня.

Одарченка підозрюють у спробі підкупу колишнього очільника Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафи Найєма. Він мав не відлучатись за межі України без дозволу суду, прибувати до суду на першу вимогу, повідомляти суд про зміну свого місця проживання та утриматися від спілкування зі свідками.

Народний депутат від партії "Слуга народу" Андрій Одарченко 18 вересня не прийшов на засідання Вищого антикорупційного суду, де його судять за обвинуваченням у корупції. На засіданні Верховної Ради його також не було.

Зараз ви читаєте новину «"Слугу" Одарченка оголосили у міжнародний розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі