понеділок, 06 червня 2016 23:12

Чиновник, в якого знайшли золоті тунелі, зомлів у суді

Чиновник, в якого знайшли золоті тунелі, зомлів у суді
Фото: izvestia.nikolaev.ua

Першому заступнику голови Миколаївської облдержадміністрації Миколі Романчуку стало погано на судовому засіданні під час обрання йому запобіжного заходу, повідомляє "Новости Н".

Через це адвокати підсудного попросили про перерву до завтрашнього ранку. Сам Романчук підтвердив, що погано себе почуває. Суддя дозволив викликати йому "швидку". Зараз учасники судового процесу чекають прибуття лікарів.

Підозрюваному дозволили вийти з клітки і зайняти місце в залі засідань. Бо 72 години, протягом яких можна затримати підозрюваного, вже минули.

Раніше повідомлялося, що під час обшуку в приватному будинку заступника голови Миколаївської ОДА виявили долари, золото і фашистські хрести. А також знайшли тунелі із золотими злитками та антикваріатом.

Нагадаємо, головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що у справі щодо отримання хабара за надання дозволу на облаштування кар'єру з видобутку вапняку було затримано 4 осіб. Зокрема першого заступника голови Миколаївської ОДА Миколу Романчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зама Миколаївської області знайшли валізу з доларами та нацистськими хрестами

Пізніше стало відомо, що голова Миколаївської обласної державної адміністрації Вадим Меріков відсторонив від посади першого заступника Миколу Романчука і переклав повноваження на заступника В'ячеслава Боня.

Зараз ви читаєте новину «Чиновник, в якого знайшли золоті тунелі, зомлів у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі