вівторок, 12 лютого 2013 10:45

Через рішення ВАСУ можуть не підписати Угоду про асоціацію з ЄС?

Через рішення ВАСУ можуть не підписати Угоду про асоціацію з ЄС?
Віктор Балога Фото: mukachevo.net

Позафракційного народного депутата, екс-главу МНС Віктора Балогу дивує, що президент Віктор Янукович ніяк не реагує на рішення ВАСУ позбавити депутатських повноважень Павла Балогу й Олександра Домбровського.

"Реакцію голови ВР на антиконституційні дії Вищого адміністративного суду ми почули. Спікер думає, що Конституцію можна читати не лише з ліва на право, а й з права на ліво і так само її трактувати", - зазначив Балога на своїй сторінці у Facebook.

"Але чому мовчить президент? Це така форма гарантування дотримання норм Основного закону, коли топчуться по Конституції? Чи потрібно ще щось антиконституційне, що допоможе не підписати Угоду про асоціацію з ЄС?", - написав він.

Як повідомлялося, ВАСУ в п'ятницю, 8 лютого, визнав недостовірними результати виборів народних депутатів в одномандатних округах № 11 (Вінниця) та № 71 (Закарпатська обл.), де обрані відповідно Домбровський і Балога, визнав відсутність у них депутатських повноважень і статусу, а також зобов'язав ЦВК провести повторні вибори в цих округах.

Зараз ви читаєте новину «Через рішення ВАСУ можуть не підписати Угоду про асоціацію з ЄС?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі