понеділок, 20 лютого 2012 12:50

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

Через гроші "тушок" на погоджувальній раді розгорілися пристрасті

Через гроші "тушок" на погоджувальній раді розгорілися пристрасті

Сьогодні на погоджувальній раді лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін посварився зі спікером Володимиром Литвином та депутатом групи "Реформи заради майбутнього" Володимиром Каплієнком.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Після того як Кожем'якін висловив вимогу про те, що Верховна Рада має дати оцінку підкупу опозиційних депутатів групою "Реформи заради майбутнього", Литвин запропонував звернути увагу на моральну сторону справи.

"Я закликаю: не звинувачуйте мене в тому, що ми не правильно підібрали депутатів. Треба одного і другого чоловіка (Романа Забзалюка й Ігоря Рибакова - Gazeta.ua) притягти до відповідальності. Якщо ми говоримо про ці суми, то треба ще 50 тисяч зарплати", - зазначив спікер, натякаючи на те, що Забзалюк пробув два місяці у групі "Реформи заради майбутнього", де додатково дають 125 тис доларів за місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тимошенко порадили Рибакову замовкнути і не висовуватись

"Ви не провокуйте", - зірвався лідер фракції "БЮТ-Батьківщина".

"А ви не кричіть. Чому ви одразу переходите на істерику?", - відказав Литвин.

"Тому що ви задали провокативне запитання", - додав Кожем'якін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибаков поставив БЮТ на лічильник: "тушки" вимагають для дітей цілий мільйон

За 10 хвилин слово взяв Каплієнко, який заявив, що він шкодує з приводу того, що Генпрокуратура відмовилася розслідувати справу підкупу депутатів і "бютівці" залишилися не покараними.

"Дуже добре, що правда коле очі. Якщо ви збирете всі брудні гроші, які отримали за перехід у так звану групу, то віддайте їх дітям, щоб вони вилікувалися від онкологічних захворювань", - прокоментував Кожем'якін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибаков - Забзалюку: "До понеділка треба віддати гроші"

"Слідкуйте за собою, пане Кожем'якін. Точніше не пан, а товариш. Бо ви залишилися товаришем. Ви задовбали всю країну", - відповів на це Каплієнко.

Після цього Литвин повідомив, що засідання погоджувальної ради продовжить вести перший віце-спікер Адам Мартинюк, чим і перебив суперечку.

Зараз ви читаєте новину «Через гроші "тушок" на погоджувальній раді розгорілися пристрасті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі