пʼятниця, 09 лютого 2024 13:45

"Це приниження" - в РНБО прокоментували можливе президентство Трампа

"Це приниження" - в РНБО прокоментували можливе президентство Трампа
Можливе президентство Дональда Трампа у США не стане трагедією для України. Фото: eastnews.ua

Україна існуватиме незалежно від того, хто стане президентом Сполучених Штатів Америки.

Не буде трагедії для українців, якщо Дональда Трампа знову оберуть президентом США, переконаний секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов, передає "Бабель".

"Ніякої трагедії для України, хто б не був у США президентом, не буде. Це приниження нас всіх, коли ми з вами робимо такий висновок, що в залежності від того, хто в Америці буде президентом чи існуватиме наша держава. Ми вже довели всьому світу, що гідні мати свою державу", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов розповів про смерть племінника й поранення похресника на фронті

У США зараз дуже непроста ситуація, оскільки відбуваються зміни в політиці.

"Сьогоднішні події у США пов'язані з тим, що Вашингтон після холодної війни отримав міжнародний вплив та монополію на ситуацію в усьому світі", - додав Данілов.

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден розкритикував республіканців у Конгресі за блокування Республіканською партією Сенату просування двопартійної угоди щодо кордону і пакету допомоги Україні та Ізраїлю.

Байден заявив, що ніколи й не думав побачити щось подібне на Капітолійському пагорбі, пише CNN. Він звинуватив Дональда Трампа в погрозах законодавцям.

Зараз ви читаєте новину «"Це приниження" - в РНБО прокоментували можливе президентство Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі