четвер, 05 листопада 2009 12:56

БЮТ вважає ідеальним тільки свій закон про вибори президента

БЮТ вважає ідеальним тільки свій закон про вибори президента

Блок Юлії Тимошенко голосуватиме тільки за законопроект свого однопартійця Валерія Писаренка щодо "Закону про вибори президента".

"Бютівець" Володимир Бондаренко вважає, що цей законопроект найбільш зважений.

"Писаренко дуже серйозний юрист і все добре виписав. Там є момент оскарження виборів. Виписаний момент із українцями, які на момент голосування знаходяться за кордоном. Ми вважаємо, що тільки ті, хто на консульських обліках, можуть голосувати. Але суд це не визнав. Тому Писаренко пропонує, щоб наприклад, не консульський облік був, а заявка. Писаренко юридичні нюанси більш тонко врахував", - розповів він.

Однак Бондаренко не впевнений, що він набере необхідну кількість голосів.

"Ми будемо голосувати за цей законопроект, а "Регіони" будуть за свій, щоб тільки не підтримувати наш. Але ми будемо голосувати за закон, який був нами ухвалений і підписаний президентом. І будуть просто механічно вилучатися позиції, які не визнав Конституційний суд. Закон буде діяти в тій частині , що залишилася. А цього достатньо для проведення виборів", - зазначив нардеп.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «БЮТ вважає ідеальним тільки свій закон про вибори президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі