пʼятниця, 11 вересня 2009 13:24

БЮТ: Регіони вже почали передвиборну президентську кампанію

БЮТ: Регіони вже почали передвиборну президентську кампанію

Фракція Партії регіонів блокуватиме роботу парламенту навіть якщо буде ухвалений законопроект про підвищення соціальних стандартів, переконаний заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем"якін.

Про це він сказав на брифінгу в п"ятницю, коментуючи продовження блокування роботи парламенту депутатами Партії регіонів.

"Мета цього блокування - дестабілізація ситуації в країні, дестабілізація ситуації в економічній сфері, бажання створити перешкоди в роботі уряду", - сказав Кожем"якін.

"Прогноз нашої фракції такий - після того, як хтось, можливо, погодиться голосувати за ці законопроекти... і будуть ухвалені законопроекти відносно підвищення пенсій, допомоги дітям-сиротам, багатодітним сім"ям вони (Партія регіонів) оголосять про свою перемогу і заблокують парламент знову, для того, щоб вимагати вже новий законопроект про підвищення мінімальної зарплати", - сказав Кожем"якін.

За його словами, після того, як і ця вимога, можливо, буде задоволена, Партія регіонів знову заблокує парламент, щоб не дати уряду затвердити державний бюджет на 2010 рік.

"Так може продовжуватися нескінченно", - вважає депутат.

За словами Кожем"якіна, такі дії Партії регіонів пов"язані з тим, що "таким чином вони вже почали передвиборну президентську кампанію", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ: Регіони вже почали передвиборну президентську кампанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі