середа, 16 червня 2010 11:31

БЮТ не залишить Могильова у спокої

БЮТ не залишить Могильова у спокої

У БЮТ розуміють, що питання про відставку міністра внутрішніх справ Антолія Могильова не буде розглянуте найближчим часом, але сподіваються на краще.

Про це в коментарі Gazeta.ua cказав бютівець Ігор Гринів.

"Насправді сенс ставити це питання завжди є. Хоча ми розуміємо, що голосів ні за включення до порядку деннго, ні для того аби проголосувати це питання немає. Але це наша позиція. Ми маємо донести її до суспільства", - сказав Гринів.

Однак за словами нардепа, на сьогодні влада не готова здавати своїх міністрів.

"Шукати голоси - ми не шукали. Ми не працюємо, як коаліція, з тушками. Ми будемо пробувати ставити це питання і весь час доносити позицію, чому ми це робимо....

Те, що творить Могильов - це безумство. Що зараз творять із журналістами, як його підлеглі поводять себе?. Це ж ненормально. Тому це питання потребує обговорення у суспільстві", - зауважив "бютівець".

Гринів визнає, що на сьогодні, щоб зняти Могильова набереться максимум 190 голосів разом з БЮТ та НУНС.

"Ми розумієм, що цей дощ надовго, але ми готові його перечекати. Розуміємо, що він закінчиться і почнеться сонце", - додав "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не залишить Могильова у спокої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі