вівторок, 20 червня 2023 16:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Буданов у новому образі "вийшов в ефір". Пропаганда РФ "палатиме"
3

Перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова опублікувала фото з начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирилом Будановим і послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі
Фото: Facebook.com/edzhaparova
Кирило Буданов змінив зачіску
Попередня зачіска начальника ГУР

Перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова опублікувала фото з начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирилом Будановим.

Вони зустрілися з послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі. Про це Еміне Джапарова повідомила у Facebook.

На світлинах начальник ГУР змінив зачіску.

"Не муляж, всі учасники зустрічі живі та здорові", – сказала заступниця міністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний і малюк Йода сколихнули мережі

"Дискутували, обмінювались думками, планували із послом Японії в Україні паном Мацудою Кунінорі", – повідмила Еміне Джапарова.

Раніше російські ЗМІ опублікували фейк про те, що Буданов нібито перебуває у комі. Росіяни набрехали з посиланням на німецький журнал Stern. Видання спростувало цей фейк.

Вчора головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний опублікував відео роботи разом із колегами-генералами. Операція продовжується згідно з планом, заявив генерал.

Росіяни вигадали фейк про поранення головнокомандувача ЗСУ. А президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін нервово заявив, що Залужний за кордоном.

У Міністерстві оборони України пояснили брехню росіян про нібито зникнення Залужного.

Зараз ви читаєте новину «Буданов у новому образі "вийшов в ефір". Пропаганда РФ "палатиме"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі