середа, 24 серпня 2022 10:05

"Боремося за свободу цивілізованих країн": до Дня Незалежності у світі підготували акцію

"Боремося за свободу цивілізованих країн": до Дня Незалежності у світі підготували акцію
24 серпня Україна відзначатиме 31-річницю Незалежності України. Фото: "Укрінформ"

До Дня Незалежності України у 24-х країнах світу пройде кампанія #IndependenceInMyHeart. У 53 містах США, Канади, Австралії, країн Європи та Азії люди вийдуть на вулиці, щоб привернути увагу до боротьби України, що безперервно триває вже пів року.

Головні організатори цієї події: Український центр безпеки та співпраці, Communities Army Of Ukraine та Underdog Ukraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працюватиме метро Києва у День Незалежності: подробиці

"Адже ми боремось не лише за власну незалежність, але й за свободу всіх цивілізованих країн. Якщо ви бажаєте приєднатись до організації кампанії у своєму місті, заповнюйте анкету. Повний перелік міст та країн, які приєдналися до кампанії", - повідомляють організатори.

24 серпня Україна відзначатиме 31-річницю Незалежності України. На державному рівні 2022 року відзначатимуть також День Державного Прапора України 23 серпня.

23 серпня у Києві та інших населених пунктах, закордонних дипломатичних установах, військових частинах проведуть офіційні урочисті церемонії підняття Державного Прапора України.

24 серпня монумент Батьківщина-мати у Києві та інші знакові місця підсвітять кольорами українського прапора. У Національному заповіднику Софія Київська священники всіх церков молитимуться за Україну. На Хрещатику пройде виставка знищеної російської військової техніки.

Відбудеться низка інших акцій та флешмобів. Під час офіційних заходів хвилиною мовчання вшановуватимуть всіх загиблих у війні проти Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Боремося за свободу цивілізованих країн": до Дня Незалежності у світі підготували акцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі