четвер, 19 травня 2011 05:30

Бондаренко розказала, де можна отримати декларації про доходи нардепів

Бондаренко розказала, де можна отримати декларації про доходи нардепів

Відповідно до закону "Про доступ до публічної інформації", декларації про доходи народних депутатів можна отримати в Апараті Верховної Ради.

Про це в ефірі "5 каналу" заявила народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

"Знаєте, я так і думала. Надходить багато запитів, які оформлені, скажімо так дуже м'яко, невірно. Надходять вони особисто мені як депутату, і людина, яка пише цей запит, напевне, взагалі не читала закону. Читайте закон від першої до останньої літери. Народний депутат не є розпорядником інформації. Розпорядником інформації, згідно з цим законом, є органи влади", - підкреслила нардеп.

Бондаренко додала, що запити за деклараціями депутатів повинні направлятися в Апарат Верховної Ради.

"У даному випадку, декларація зберігається у відділі кадрів Апарату Верховної Ради. Звичайно, запити щодо декларації депутатів повинні оформлятися на Апарат Верховної Ради, який видасть журналістам та іншим бажаючим декларації парламентаріїв. Але там будуть заретушовані адреси депутатів і склад сім'ї", - зазначила "регіоналка".

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко розказала, де можна отримати декларації про доходи нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі