понеділок, 17 липня 2023 14:51

Спецтема: Війна Росії проти України

"Бій" барабанам та перекладанню бруківки: Арахамія дав останнє попередження обласним чиновникам

"Бій" барабанам та перекладанню бруківки: Арахамія дав останнє попередження обласним чиновникам
Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія дав останнє попередження обласним чиновникам. Фото: Українська правда

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія звернувся до очільників міст, чиновників місцевого самоврядування та всіх інших осіб, відповідальних за процедури закупівель у нашій державі, незалежно від політичного забарвлення.

Він наголосив, що у суспільстві назріває дуже серйозне невдоволення діями таких осіб. За його словами, це пов'язано з пріоритетами, які обласні чиновники обирають під час здійснення закупівель. Про це Арахамія написав у Telegram.

"Усі ці історії про барабани, стадіони, люксові овочерізки, перекладання бруківки, там, де вона не в такому жахливому стані, значною мірою дестабілізують суспільство, яке живе непростим життям, примудряючись не просто виживати, але ще й волонтерити, донатити на армію та зберігати оптимістичний погляд на майбутнє", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гудуть підземні барабани" і золоті туалети в укриттях: мережі відреагували на столичні закупівлі

Арахамія додав, що українські захисники так взагалі шоковані такими новинами.

"Ми в парламенті активно обговорюємо ідею обмеження розпорядження цими коштами, але зупиняє нас лише те, що ми знаємо: коли ми це зробимо, ви почнете голосно кричати про "напад на децентралізацію", що "влада атакує місцеве самоврядування" та поширювати інші схожі меседжі", – написав.

Голова парламентської фракції "Слуга народу" пояснив, що саму тому і вирішив опублікувати цей пост.

"Вважайте це останнім попередженням. Якщо ви не зупинитесь, не припините витрачати гроші на предмети не першої необхідності, на те, що аж ніяк не наближає нас до перемоги, то парламент внесе законодавчі обмеження на період воєнного стану", – попередив Арахамія.

У червні ЗМІ повідомили, що управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації придбало для укриттів високотехнологічні овочерізки і сковорідки, а також барабани загалом на понад 3,5 млн грн. Вказали, що барабани – для психологічного розвантаження дітей.

Після розголосу договір на закупівлю розірвали.

Зараз ви читаєте новину «"Бій" барабанам та перекладанню бруківки: Арахамія дав останнє попередження обласним чиновникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі