понеділок, 08 квітня 2013 14:58

Яворівський запропонував скасувати закони, прийняті на Банковій

Яворівський запропонував скасувати закони, прийняті на Банковій
Володимир Яворівський. Фото: bat.mk.ua

Народний депутат ("Батьківщина") Володимир Яворівський вніс до Верховної Ради проект постанови про скасування рішень парламенту від 4 квітня поточного року. Відповідний документ зареєстровано в парламенті в п'ятницю, 5 квітня.

"4 квітня 2013 в псевдозасіданні Верховної Ради України VIІ скликання, яке відбувалося за адресою: вул. Банкова, 6-8, нелегітимний спосіб були прийняті рішення Верховної Ради України", - йдеться в пояснювальній записці до проекту постанови № 2747.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримські татари закидали яйцями голову комісії ВР Криму з проблем депортованих

В обгрунтуванні проекту постанови говориться, що за рішенням Верховної Ради, прийнятим більшістю народних депутатів України від конституційного складу Верховної Ради, її засідання можуть проводитися в іншому місці, однак нардеп зазначає, що відповідного рішення ВР прийнято не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якби 20 тисяч людей почали кидати цеглу, у МВС неймовірно б зраділи — експерт про акції опозиції

"Також допускається проведення засідань Верховної Ради України в іншому місці в разі введення воєнного чи надзвичайного стану. Як відомо, ні військового, ні надзвичайного стану в країні не оголошено", - акцентується в документі.

Зараз ви читаєте новину «Яворівський запропонував скасувати закони, прийняті на Банковій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі