неділя, 22 травня 2011 11:33

Ар'єв: Арешт Луценка - демонстрація жорсткої руки і своїм, і опозиціонерам

Ар'єв: Арешт Луценка - демонстрація жорсткої руки і своїм, і опозиціонерам

За словами депутата від НУ-НС Володимира Ар'єва " регіонали, які вміють думати, шукають пояснення в тому, що арешт екс-міністра і оппозоціонного лідера покликаний продемонструвати жорстку руку не тільки противникам глави держави, але і прихильникам - слухнянішими і тихішими будуть. Однак відзначають, що така лінія поведінки при катастрофічному стані справ у країні і падінні популярності влади призведе лише до посилення опозиції і зростання внутрішнього опору серед своїх".

У своєму матеріалі він зазначає, що один член фракції ПР збирався підписати звернення до суду про звільнення Луценка, але "з таким приреченим обличчям, що його попросили сховати перо.

"Ті, хто розуміють наслідки, не розуміють мотивів, - пише В. Ар 'єв -. Мовляв, вже помстилися за відсидку Колеснікова - так навіщо розхитувати ситуацію? Демонстрація сили давно перетворилася на демонстрацію дурості і недалекоглядності. Тим не менш слова "Та хай здохне!" звучать відразу, як тільки хтось несміливо запропонує цивілізовано вийти зі створеної ситуації", - резюмує депутат.

Як повідомлялося раніше, 19 травня 78 депутатів Верховної Ради з фракцій НУНС і БЮТ підписались під зверненням до суду з проханням звільнити Юрія Луценка з-під варти.

Печерський райсуд Києва почне попереднє слухання справи стосовно Юрія Луценка в понеділок, 23 травня. Імовірно судове засідання пройде в закритому режимі.

Заради можливості взяти участь у судовому засіданні, екс-міністр дозволив вводити йому через крапельниці амінокислоти, розріджену жирову емульсію і глюкозу, щоб зупинити підвищення рівня ацетону в організмі.

Зараз ви читаєте новину «Ар'єв: Арешт Луценка - демонстрація жорсткої руки і своїм, і опозиціонерам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі