четвер, 19 травня 2011 12:44

Названа дата суду над Луценком

Названа дата суду над Луценком

Попереднє засідання у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка призначено на 23 травня.

Про це заявив адвокат екс-чиновника Ігор Фомін.

У свою чергу сам Луценко наполягає на особистій участі в даному засіданні.

"Луценко написав заяви на командира конвойного полку і головного лікаря київської лікарні швидкої допомоги з вимогою особисто бути присутнім на судовому засіданні ", - сказала Ірина Луценко журналістам після відвідування лікарні, у якій знаходиться екс-міністр внутрішніх справ.

За її словами, екс-міністра продовжує голодування незважаючи на триваюче погіршення стану здоров'я.

"На сьогодні його стан залишається важким. Він не піднімається з ліжка, вага знижується. У той же час людина намагається берегти сили, щоб взяти особисту участь у судовому засіданні. Для цього він дозволив вводити йому через крапельниці амінокислоти, розріджену жирову емульсію і глюкозу, щоб зупинити підвищення рівня ацетону в організмі ", - зазначила Ірина Луценко, яку процитувала прес-служба "Народної самооборони".

Нагадаємо, що 16 травня Генпрокуратура передала справу екс-міністра Луценка до суду. Зі свого боку сам екс-чиновник на знак протесту проти утримання під вартою оголосив голодування.

Зараз ви читаєте новину «Названа дата суду над Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі