четвер, 12 травня 2011 15:14

Янукович відправив Табачника кататись шкільним автобусом

Янукович відправив Табачника кататись шкільним автобусом

Президент України Віктор Янукович порадив міністру освіти Дмитру Табачнику проїхатись шкільним автобусом разом з дітьми та їхніми батьками.

Про це під час брифінгу розповіла перша заступниця голови Адміністрації президента Ірина Акімова, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Вихід на місце, аби подивитись власними очима - це той метод, який сьогоднішній президент використовує сам і радить своїм підлеглим. Сьогодні на нараді він звернувся до міністра освіти з конкретною пропозицією: "Замість того, щоб вести теоретичні дискусії про те, що треба закривати малопотужні школи, візьміть шкільний автобус, який буде надано конкретному селу, проїдьтесь з дітьми в іншу школу, покажіть їм, що там буде навчатись краще. Тоді люди повірять і не буде виникати невиправданих чуток про закриття шкіл", - процитувала главу держави Акімова.

Вона наголосила, що це не просто порада Януковича, а ці слова є командою уряду. Також вона розповіла, що Табачнику наказали розповсюдити між регіонами методики закриття шкіл.

"Вони існують. Там розписано, які саме школи підлягають закриттю. І Табачнику давно треба було її довести до всіх. Бо рішення щодо закриття тієї чи іншої школи на основі цих методик прийматиме місцева влада", - сказала Акімова.

За її словами, вчителі закритих шкіл мають бути або перекваліфіковані, або їм мають допомогти у пошуку роботи в іншому місці. Можливо, їм треба буде переїхати. Також розглядається варіант раннього виходу на пенсію.

Зараз ви читаєте новину «Янукович відправив Табачника кататись шкільним автобусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі