четвер, 12 травня 2011 12:54

Янукович натякнув, що міністр охорони здоров'я байдикує

Янукович натякнув, що міністр охорони здоров'я байдикує

Президент України Віктор Янукович розкритикував діяльність Міністерства охорони здоров'я.

Про це глава держави сказав, відкриваючи засідання комітету з питань економічних реформ.

"На жаль, я до цього часу не побачив у Міністерстві охорони здоров'я чіткого і цілісного розуміння реформи від "А" до "Я", - сказав глава держави.

Звертаючись до присутнього на засіданні прем'єра Миколи Азарова, президент зазначив, вже минув час адаптації міністра охорони здоров'я Іллі Ємця.

"Я не бачу результатів, відверто вам кажу", - заявив президент.

Зокрема за словами глави держави, до цих в парламент не подано законопроекти, які повинні послужити "фундаментом" реформи охорони здоров'я.

Крім того, президент дорікнув керівництво МОЗ у відсутності взаєморозуміння з регіонами.

"Сьогодні немає нікого порозуміння між регіонами і міністерством", - сказав президент.

Так, за словами Януковича, міністерство гальмує проведення експерименту в пілотних регіонах. Крім того, Мінохоронздоров'я дотепер не розробив карту госпітальних округів. У відомстві, на думку глави держави, немає розуміння щодо впровадження повноцінного інституту сімейних лікарів.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Іллю Ємця можуть відправити у відставку. На його місце пророкують голову комітету з питань охорони здоров'я Тетяну Бахтєєву.

Зараз ви читаєте новину «Янукович натякнув, що міністр охорони здоров'я байдикує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі