четвер, 12 травня 2011 12:22

У БЮТ викрили масштабне шахрайство Януковича

У БЮТ викрили масштабне шахрайство Януковича

Заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Олена Шустік заявила, що народні депутати від Партії регіонів та президент Віктор Янукович займаються шахрайством в державному масштабі і порушують свою присягу.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це Шустік сказала, коментуючи невключення проекту Закону України "Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України" № 8262 та альтернативні проекти.

"Для Партії регіонів стало традицією голосувати за себе і того друга. Голосування чужими картками є брутальним і демонстративним порушенням Конституції України", - наголосила опозиціонерка.

Народний депутат нагадала, що згідно ст.84 частини третьої Конституції "голосування на засіданнях Верховної Ради України здійснюється народним депутатом України особисто".

Крім того, вона зазначила, що президент Янукович нічого не робить, щоб завадити депутатам порушувати регламент парламенту.

"Більше того, йому потрібне саме таке фальсифіковане голосування, щоб впровадити свої антиконституційні реформи", - додала Шустік.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада відмовилася включати до порядку денного законопроект про впровадження персонального голосування парламентарів.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ викрили масштабне шахрайство Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі