понеділок, 25 січня 2010 09:38

Янукович розжене Раду у травні, якщо не об"єднаються навколо нього

Янукович розжене Раду у травні, якщо не об"єднаються навколо нього
Лідер Партії регіонів, кандидат в президенти України Віктор Янукович заявив, що дострокові парламентські вибори можливі в травні, якщо нинішній склад парламенту не зможе об"єднатися навколо його програми у разі перемоги на президентських виборах. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Інтер" у неділю.

"Я хочу, що б ця Верховна Рада об"єдналася навколо моєї програми. Я це пропонуватиму. Якщо цього не відбудеться, будуть дострокові парламентські вибори в травні", - заявив Янукович.

Він також назвав безперспективними переговори прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко з екс-кандидатами на посаду президента.

"Хай вона (Юлія Тимошенко – ред.) пояснить, чому вона не могла працювати з Ющенком чому вона не змогла працювати з Пинзеником, чому вона не могла працювати з Єхануровим і масою інших. Розмови на цю тему об"єднання, як вона каже, демократичних сил навколо неї, виглядають абсолютно безперспективними", - вважає Янукович, передає Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розжене Раду у травні, якщо не об"єднаються навколо нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі