четвер, 25 лютого 2010 14:00

Янукович пообіцяв Ештон, що зайві витрати на бюрократію віддасть бідним

Янукович пообіцяв Ештон, що зайві витрати на бюрократію віддасть бідним

Президент України Віктор Янукович зустрівся у четвер з високим представником з закордонних справ ЄС, заступником голови Єврокомісії Кетрін Ештон, повідомила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман.

За її словами, президент України під час зустрічі з представником ЄС відзначив, що "скоротив витрати на утримання адміністрації президента на 20%".

Герман розповіла, що Янукович на зустрічі з Ештон запевнив, що й надалі буде скорочувати витрати "на бюрократію" в Україні, а вивільнені гроші "віддавати бідним".

Крім того, під час зустрічі Янукович підкреслив, що в Україні 20% людей перебувають на межі бідності.

Раніше агентству також стало відомо, що в цей день плануються двосторонні зустрічі Януковича, зокрема з главами делегацій Росії, Польщі, Білорусії. У той же час джерела повідомляють, що план цих зустрічей може бути змінений.

Янукович також зустрівся з головою делегації США, радником президента з питань безпеки генералом Джеймсом Джоунсом.

"Президент Обама просив передати президентові Януковичу особисте привітання і підкреслив, що високо цінує важливість стратегічного партнерства з Україною і цінує реальність такого партнерства", - відзначив Джоунс.

Під час зустрічі з главою американської делегації обговорювалася можливість візиту в Україну в найближчі 3 місяці держсекретаря США Хілларі Клінтон.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв Ештон, що зайві витрати на бюрократію віддасть бідним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі