неділя, 27 грудня 2009 12:22

Янукович не готує фальсифікацій, бо має 15% фори

Янукович не готує фальсифікацій, бо має 15% фори
Лідер Партії регіонів, кандидат у президенти Віктор Янукович заявляє, що в нього немає причин фальсифікувати вибори Президента України.

"Тимошенко заявляє, що опозиція буде фальсифікувати вибори. Так навіщо мені їх фальсифікувати? У нас мінімальний розрив зараз в рейтингах 15%", - зазначив лідер регіоналів.

"Ми говоримо і просимо наших активістів, членів штабів, представників дільничних комісій: не думайте щось десь порушити. Для нас це дуже принципово. Ми не хочемо мати ніяких порушень", - додав Янукович.

Нагадаємо, раніше Тимошенко звернулася до ОБСЄ та інших міжнародних організацій з проханням надіслати своїх спостерігачів на президентські вибори, "щоб не допустити повторення з боку Януковича фальсифікацій".

Також 23 грудня, Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з головою місії ОБСЄ зі спостереження за президентськими виборами в Україні 2010 послом Хайді Таліавіні.

У свою чергу, на зустрічі з Президентом Європарламенту Єжи Бузеком Янукович заявляв, що прем"єр-міністр Тимошенко готується до фальсифікацій результатів, тому що у неї немає жодних шансів перемогти. Крім того, він висловив занепокоєння тим, що міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко відкрито підтримує кандидата на пост президента Тимошенко, повідомляє ЛIГА.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не готує фальсифікацій, бо має 15% фори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі