четвер, 01 вересня 2011 16:23

"Якщо Табачник і створить партію, вона не має шансів пройти до парламенту" - Карасьов

"Якщо Табачник і створить партію, вона не має шансів пройти до парламенту" - Карасьов

Політолог, директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов вважає, що можливий політичний проект нинішнього міністра освіти Дмитра Табачника не матиме жодного майбутнього:

"По-перше, якщо виникне така проросійська партія, то вона не має шансів потрапити до наступної Верховної Ради.

По-друге, цей проект буде суто локальним та міноритарним. Локальним — у сенсі, що може мати бодай якісь шанси лише на півдні України і частково в Криму. Але адміністративний ресурс не дасть йому жодного шансу розкрутити проросійські настрої і конвертувати їх в електоральні, парламентські показники.

І по-третє, такий проект, насправді, лише на користь партії влади. Адже він лише розпорошуватиме ліві і проросійські сили, а завдання влади полягає якраз у тому, щоб не допустити лівих до парламенту. Ані нових, ані старих, ані комуністичних, ані проросійських.

Нова потужна політична особа на проросійському, лівому полі заважатиме і самим проросійським силам, і комуністам. А зовсім не Партії регіонів. Їй вона навпаки дуже допоможе."

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Табачник і створить партію, вона не має шансів пройти до парламенту" - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі