четвер, 11 червня 2009 16:14

Яценюк не буде повторювати помилок Ющенка і Тимошенко

Яценюк не буде повторювати помилок Ющенка і Тимошенко

Народний депутат, лідер Фронту змін Арсеній Яценюк запевнив, що не буде орієнтуватися ні на Росію, ні на США

Про це він заявив сьогодні, 11 червня, в Миколаєві під час брифінгу.

"Фактично, Віктор Янукович протягом всієї своєї кампанії користувався і, мабуть, скористався російським фактором усередині України - півдня України - для того, щоб отримати максимальний ефект. Юлія Тимошенко спочатку, як яскравий представник класичного помаранчевого табору, була на Західній Україні, а потім вона вирішила поїхати до Москви і домовлятися з Москвою, щоб підтримати свій рівень і щоб теоретично виграти на президентських виборах. Віктор Ющенко орієнтувався виключно на Захід. Саме тому ми так і не виростили українських політиків ", - заявив Яценюк.

При цьому він запевнив, що не буде орієнтуватися на жодну країну.

"Я не буду орієнтуватися ні на Москву, ні на Вашингтон. Я буду орієнтуватися тільки на Україну і на її інтереси", - сказав Яценюк.

"У мене є побажання для всіх країн, для сусідніх країн - нехай там займаються своїми справами. Ми в Україні самі розберемося, хто буде українським Президентом, і що буде робити в Україні Президент", - підсумував Арсеній Яценюк.

Раніше Арсеній Яценюк заявив, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович прийняв правильне рішення, заявивши про вихід з переговорного процесу з БЮТ.

Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «Яценюк не буде повторювати помилок Ющенка і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі