пʼятниця, 19 жовтня 2012 12:21

"Я вже дітей не пускаю до школи" - невідомі вибили стіну у штабі кандидата у нардепи Міщенка

Кандидат у нардепи, що балотується у Бориспільському районі Київщини, колишній "бютівець" Сергій Міщенко каже, що проти нього ведеться цілеспрямована боротьба з боку провладного кандидата.

Сьогодні вночі у стіні будинку, в якому знаходиться штаб Міщенка, невідомі вибили стіну і намагалися викрасти документи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деякі політики занадто "творчо" застосовують закон про вибори - Мірошниченко

"Мій штаб межує стінкою із соціальним захистом в Борисполі. Залізли через вікно — імітували, що зламують сейф. Але взяли із собою кувалди і пробивали стінку. Але спрацювала сигналізація. Поки міліція приїхала вони вже втекли", - повідомив у коментарі Gazeta.ua нардеп.

 

За словами нардепа, його юристи зараз на місці займаються цією ситуацією.

"Але зрозуміло, що вони нікого не знайдуть, бо це все робиться владою. Сьогодні взагалі дуже спекотний день, бо порвали мої біг-борди, понаписували на них різні речі — у Борисполі і Бориспільському районі. А перед цим арештували моїх агітаторів — голова сільської ради викликав міліцію. А у дівчини-юриста взагалі хотіли робити обшук у квартирі. Я вже дітей не пускаю до школи. Бо пішла команда на повне знищення", - скаржиться він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 13-му окрузі влаштували виборчий тероризм

Міщенко каже, що це справа рук кандидата від партії регіонів.

"Влада йому допомагає, бо ми ж виловили людину, яка зривала бігборди, здали у міліцію, а його випустили. Він при нас дзвонить у районну адміністрацію і каже, що його зловили. А чого він туди дзвонить? Бо його звідти послали. Не порушили кримінальну справу і не затримали. Що казати, якщо у нас є плівка, як міліція у Борисполі зриває мої бігборди? Тому в мене тут бойові дії на окрузі відбуваються", - пояснив Міщенко.

Зараз ви читаєте новину «"Я вже дітей не пускаю до школи" - невідомі вибили стіну у штабі кандидата у нардепи Міщенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі