середа, 13 лютого 2013 15:53

"50-60 "регіоналів" нізащо не ув'яжуться у бійку" - опозиціонер

"50-60 "регіоналів" нізащо не ув'яжуться у бійку" - опозиціонер
Булатецький радить опозиції не боятися можливого силового протистояння у Верховній Раді. Фото: progolovne.ck.ua

Партія регіонів блефує, коли говорить про можливість дострокових парламентських виборів лише на мажоритарній основі.

Так вважає черкаський опозиціонер, невизнаний переможець виборів на 194 окрузі Микола Булатецький, про що він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Розумні люди в таке нізащо не повірять. Це класичний приклад брехні від рупорів влади, - говорить він. - Вибори виключно на мажоритарній основі – не що інше, як спроба шантажу. Хто з "регіоналів" піде змагатися на 194 округ у Черкаси? Володимир Олійник, який говорить про мажоритарку? Хай спробує. Однак він пробувати не буде, бо знає, що програє. Влада цим хоче сказати, що вдасться до тотальної фальсифікації. Однак ще одну спробу підтасувати вибори суспільство не стерпить. Так ризикувати "регіонали" не захочуть. Крім того, чи погодяться недавні переможці мажоритарних округів так легко віддати свою перемогу? Адже вони вклали серйозні кошти і сподіваються на віддачу протягом найближчих 5 років".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада не йде на силове розблокування ВР, бо спрацьовує інстинкт політичного виживання" - експерт

Булатецький радить опозиції не боятися можливого силового протистояння у Верховній Раді.

"Думаю, що 50-60 депутатів Верховної Ради від Партії регіонів нізащо не ув'яжуться у бійку. Решту треба розподілити за опозицією. Кожному призначити свого опонента в разі виникнення силового протистояння. Так можна легко їх блокувати", - вважає опозиціонер.

Черкаський політик радить парламентській опозиції на кожне порушення закону з блоку влади відповідати більш радикальними закликами й діями.

"Треба не чекати, поки суспільство дозріє, а приклад рішучих дій показувати самим. Зрештою, під гаслами протидії бандитській владі майже всі опозиціонери пройшли до парламенту. Покажіть радикальні дії і суспільство вас підтримає", – закликав він.

Зараз ви читаєте новину «"50-60 "регіоналів" нізащо не ув'яжуться у бійку" - опозиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі