четвер, 26 березня 2009 18:49

Женя Тимошенко відкриває італійський ресторан

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Британський власник мережі ресторанів ”Чірос Помодоро” Чіро Орсіні з перекладачкою Оленою Мусієнко у новому київському ресторані
Британський власник мережі ресторанів ”Чірос Помодоро” Чіро Орсіні з перекладачкою Оленою Мусієнко у новому київському ресторані

На початку квітня донька прем"єрки Юлії Тимошенко 28-річна Євгенія Карр разом із 40-річним чоловіком Шоном відкривають італійський ресторан "Чірос Помодоро" у Києві. Заклад розташований на вул. Шота Руставелі.

Ресторан Карри відкривають спільно з британським власником мережі Чіро Орсіні. Такі заклади є в Лондоні, Афінах та Дубаї. З Орсіні Євгенія познайомилася у столиці Великої Британії. Будучи студенткою, Тимошенко часто обідала в його ресторані.

Київський заклад Каррів займає більш як 100 кв. м. Це підвальне приміщення. Раніше там був бар "Гараж", де збиралися київські байкери. Неподалік розташований ресторан співачки Ані Лорак "Ангел".

Відкрити ресторан планували ще торік, однак кілька разів переносили. Нібито через постійні гастролі Шона.

Біля входу квадратна вивіска. На ній білява дівчина спокусливо надкушує помідор. Ще одна вивіска у формі помідора поки що закрита папером і обгорнута плівкою. На вхідних металевих дверях жодного напису.

У ресторані — три невеликі зали. Все оформлене в червоних кольорах. На стінах — фотографії Орсіні з колишнім американським президентом Рональдом Рейганом, акторами Джонні Деппом, Леонардо Ді Капріо, Чарлі Шином, Бредом Піттом.

У залі, що одразу при вході, барна стійка. Біля неї високі круглі дерев"яні столи зі стільцями. На стіні висить великий плазмовий телевізор.

Директор закладу 39-річна Людмила Литвинова розповідає, що ремонт робили більше року.

— Женя буває в ресторані щодня, але зараз її немає. Приходить і Шон, — говорить вона. — Женя повністю контролювала, як тут все облаштовується.

Жінка проводить до інших залів. В одному з них буде жива музика. За столом сидить Чіро Орсіні й слухає молоду дівчину. Вона голосно співає англійською про кохання.

— Третя зала у нас для некурящих, — каже Литвинова.

Проводить туди. В переході між залами в стіні вбудований акваріум.

Це напій від Жені, а це — від Шона

— Поки що він порожній. Але ми замовили лобстерів — десятиногих раків, — пояснює жінка. — Якщо ними захочуть пообідати, то їх виловлюватимуть і готуватимуть.

Литвинова зізнається, що ця страва буде найдорожчою і коштуватиме 1000 гривень.

— Їх полюбляє Женя, — усміхається жінка.

Третя зала — найбільша. У ній кілька вирізьблених столів. Під стінами м"які червоні дивани, в кутку місце для діджея.

— Частину меблів замовляли в Італії, частину робили в Києві, — веде далі директор ресторану.

Каже, що шеф-кухар італієць.

— Інші кухарі працювали в Італії. У бармени ми брали тільки хлопців, а офіціантки — дівчат. Зараз вони проходять спеціальні курси-тренінги. Наші офіціантки зможуть не тільки підтримувати розмову з клієнтами, а й навіть потанцювати з ними, — зазначає жінка.

Людмила запевняє, що ціни будуть невисокими. Піца коштуватиме 50–120 грн. Будуть стейки, ризотто, закуски з морепродуктів та багато салатів.

— У меню стоятимуть спеціальні відмітки: це напій від Жені, а це — від Шона. Серед них будуть італійські та французькі вина.

Кого Карри запросили на відкриття, не зізнається. Каже, що це сюрприз. Але нібито мають прийти Ірина Білик, Андрій Кравчук та голлівудський актор Арманд Ассанте. Співатиме Шон Карр. Він є лідером рок-гурту "Крикуни з долини смерті".

Людмила каже, що на відкриття ресторану чекають маму власниці — прем"єр-міністра Юлію Тимошенко.

Євгенія Карр уже має кафе "Золота рибка" та "Варенична" у Дніпропетровську. Офіційним власником першого закладу є двоюрідна сестра лідерки БЮТу Тетяна Шарапова. Обидва розташовані в одній будівлі зі штабом обласної організації партії "Батьківщина", яким керує Антоніна Ульяхіна — мати Шарапової й тітка Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Женя Тимошенко відкриває італійський ресторан ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі