вівторок, 29 листопада 2011 06:15

У губернатора вкрали автомобіль

Кажуть, що 24 листопада близько 12.40 у Черкасах викрали автомобіль "Лексус LX 570", яким їздив голова облдержадміністрації Сергій Тулуб, 58 років.

Губернатор із керівником обласної міліції Валерієм Дерновим та іншими начальниками приїхав вивчати ціни на Центральному базарі.

— Машини припаркували біля магазину "Кооператор". У "лексусі" остався водій. За деякий час він вийшов із машини. А коли вернувся, її на стоянці не було. Йому стало так погано, що прийшлося "скору" визивать, — розказує одна з жінок, що торгує поряд.

Міліціонери оголосили операцію "Перехват". На виїздах із міста та на багатьох перехрестях по обіді з'явилися озброєні даїшники. Близько шостої вечора автомобіль знайшли припаркованим на вул. Гагаріна у мікрорайоні Митниця.

У міліції запевняють, що "лексус" не належить Тулубу.

— Цей автомобіль із листопада минулого року по серпень цього був в оренді у АТП Черкаської облради. Улітку договір оренди був перерваний, зараз у машини новий власник, — говорить Володимир Ліщенко, керівник прес-служби Черкаської обласної Державтоінспекції.— Сергій Тулуб їздить "Тойотою Ленд Крузер".

Керівник облдержадміністрації користується кількома автомобілями. Після призначення приїхав до Черкас "Лексусом GX 470", що коштує понад 2 млн грн.

— БМВ LI 750 з'явився приблизно через рік після того, як Тулуб став губернатором, — розповідає колишній працівник обласної ради. Називатися не хоче. — Їздить і "Тойотою Ленд Крузер". Ще є джип "лексус". Кілька місяців тому в нього з'явився джип "ніссан".

Зараз ви читаєте новину «У губернатора вкрали автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі