четвер, 18 серпня 2011 05:00

Тігіпку буде легше проводити реформи

Якщо "Сильна Україна" і Партія регіонів об'єднаються, лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко отримає більше можливостей для проведення реформ. Так вважає директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребінський.

— Прихід Тігіпка в Партію регіонів сприятиме оновленню іміджу партії влади. Завдяки активній реформаторської діяльності Тігіпка, за Партією регіонів закріпиться імідж партії реформаторів, прогресивної партії, — каже експерт. — Однак для цього важливо, щоб і "регіонали" були такі ж послідовні у своїх діях, як і Сергій Тігіпко. Зараз вони почали рух у цьому напрямі. Тому в майбутньому Сергієві Тігіпку буде легше проводити реформи.
Про те, що об'єднання піде на користь Партії регіонів, говорить і директор української філії Інституту країн СНД Володимир Корнілов:
— Партія регіонів у такому форматі набуває досить сильного, розкрученого політика, не останнього в топах рейтингів. Тігіпко однозначно не займатиме останній пост у цій партії.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпку буде легше проводити реформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі