пʼятниця, 02 жовтня 2009 08:11

Пукач назвав причетного до вбивства Ґонґадзе

Пукач назвав причетного до вбивства Ґонґадзе

До організації та вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе причетний екс-заступник міністра внутрішніх справ, нині нардеп-"регіонал" Микола Джига, 60 років. Це стверджує нардеп від НУ-НС 43-річний Юрій Гримчак:

— Про це мені розповіли у вівторок у Генпрокуратурі. Ім"я Джиги назвав затриманий у липні генерал Олексій Пукач. Інших прізвищ мені не називали. А от Джига в одному з інтерв"ю говорив, що підписував документи на зовнішнє спостереження за Ґонґадзе. Ми всі пам"ятаємо заяви Джиги з трибуни Верховної Ради 2000 року, коли він розслідував справу Ґонґадзе. Він переконував, що то не труп Ґонґадзе, а труп людини, який довго пролежав у землі.

Джига подав до суду на Гримчака:

— Цей Гримчак хворий на голову! — каже. — Він зробив таку заяву, бо днями я розкритикував Луценка за Ельбруса Тедєєва. От вони й вирішили мене якось зачепити.

Луценко стверджував, що у нардепа-"регіонала" Ельбруса Тедєєва — кримінальне минуле. На що Джига відповів: "Це в Луценка кримінальне майбутнє".

Зараз ви читаєте новину «Пукач назвав причетного до вбивства Ґонґадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі