середа, 14 вересня 2011 07:15

Проти Волги порушили другу кримінальну справу

Під час розслідування кримінальної справи щодо отримання хабара екс-керівником  Держкомфінпослуг 43-річним Василем Волгою відкрилися нові обставини. Волга незаконно влаштував свого водія головним спеціалістом одного з підвідомчих відділів, кажуть у Генпрокуратурі. Через це проти колишнього керівника Держкомфінпослуг порушили другу кримінальну справу.

— Інформацію щодо нового обвинувачення я побачив в інтернеті, — розказує 38-річний Євгеній Солодко, адвокат Василя Волги. — Постанову про порушення нової кримінальної справи не надавали ні мені, ні підзахисному. Останній раз бачив Волгу тиждень тому. Моральний стан його добрий. Але поганий фізичний — у нього застаріла хвороба хребта. Пару років тому йому робили операцію, через біль не може ходити. Зараз він п'є міцні знеболювальні препарати. Якщо продовжить їх вживати — знищить шлунок, якщо перестане — не зможе рухатися. Уже другий місяць, як він заарештований. Фактично, термін його тримання під вартою і, власне, термін кримінальної справи подовжені до листопада.

Василя Волгу затримали 19 липня за підозрою в отриманні хабара $500 тис.

Зараз ви читаєте новину «Проти Волги порушили другу кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі