середа, 20 травня 2009 17:32

Нардепи погодилися на вибори президента 17 січня 2010 року

Учора в парламенті багато говорили про призначення Віри Ульянченко на посаду глави Секретаріату президента.

— Авторитет Ющенка і його канцелярії настільки низький у суспільстві, що навряд чи це призначення якось серйозно вплине на сьогоднішній розклад сил, — каже "регіонал" Олександр Єфремов, 54 роки.

"Бютівець" 37-річний Сергій Міщенко називає варіант із призначенням Ульянченко одним із кращих для своєї фракції і для прем"єрки.

— Віра Іванівна відрізняється від Балоги тим, що завжди шукає компроміс і вміє домовлятися, — говорить він. — Тому з нею буде простіше. Але не виключаю, що функції гавкання будуть виконувати інші чиновники із секретаріату.

Потім нардепи голосують за законопроект про обрання міських голів у два тури. Для його ухвалення коаліції не вистачає 10 голосів.

Кулуарами проходжується "нашоукраїнка" 45-річна Ксенія Ляпіна. Тележурналісти просять її підійти до камер.

— Я не можу! Ви що не бачите, що я не нафарбована? І он що під очима... — каже та.

Об 11.00 спікер Володимир Литвин збирає лідерів фракцій до себе в кабінет на погоджувальну раду. По її завершенні Олександр Єфремов каже, що депутати вирішили голосувати за призначення виборів президента на 17 січня 2010 року.

— Поки відповідного проекту постанови немає, але найближчим часом він буде винесений на голосування, — повідомляє.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи погодилися на вибори президента 17 січня 2010 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі