пʼятниця, 17 липня 2009 11:26

Найдовший виступ Лозінського в Раді тривав 70 секунд

Найдовший виступ Лозінського в Раді тривав 70 секунд

За 2,5 року перебування у Верховній Раді "бютівець" Віктор Лозінський виступав вісім разів. Чотири рази його промова тривала по 4 с. Найдовший виступ — 1 хв. 10 с.

Лозінський був членом парламентського Комітету по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією. Розробив три законопроекти.

— А сам при цьому був ще й яким мафіозі, — каже Сергій Піддубний, колишній голова Голованівської райдержадміністрації Кіровоградської області. — На виборах 2004 року був у штабі Віктора Януковича. У райвідділі міліції проводив наради з членами бандитського угруповання, на яких розроблялися заходи, як локалізувати членів штабу Ющенка. Незаконно втручався в діяльність правоохоронних і державних органів, незаконно заволодів майном, зокрема двома хлібоприймальними підприємствами, ринком, хлібозаводом, приміщенням райдрукарні. Незаконно користувався лісомисливськими масивами, без ліцензії вибивав звірину. Неугодного голову райсуду усунув. Тероризував район, бо контролював усі місцеві держструктури, на всіх керівних посадах поставив своїх людей.

Сергій Піддубний звертався з листом до міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Скаржився, що 2004-го Лозінський зривав вибори президента на 53-й дільниці 102-го Голованівського виборчого округу й організовував масові фальсифікації на користь Віктора Януковича. Однак помаранчева влада на звернення Піддубного не відреагувала.

Зараз ви читаєте новину «Найдовший виступ Лозінського в Раді тривав 70 секунд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі