пʼятниця, 25 січня 2013 00:15

Луценка прооперували за 20 тисяч гривень

Засудженого екс-міністра внутрішніх справ 48-річного Юрія Луценка прооперували у столичній клініці "Оберіг". 23 січня з його кишківника видалили кілька поліпів.

— Юра почуває себе нормально, — розповідає його дружина, нардеп від "Батьківщини" 46-річна Ірина Луценко під ворітьми лікарні. — Правда, виявилося, що поліпів було багато. Оперували довго. Весь видалений матеріал віддали на гістологію. За п'ять-сім днів будуть результати — поліпи доброякісні чи злоякісні. Йому заборонено піднімати руки, ноги, голову, рухатися кілька днів. Підтримують його там відповідними медикаментами, крапельницями. Якщо існуватиме підозра на онкозахворювання, віддадуть до іншої клініки на так зване альтернативне дослідження. Реабілітація може тривати три-сім чи більше днів. Все буде залежати від того, як затягуватимуться рани. Площа видалення набагато більша, ніж ми очікували. Так само важливо, як поведе себе печінка.

Біля входу на подвір'я клініки цілодобово чергує автомобіль міліції. Біля нього постійно стоять ще троє осіб у цивільному з раціями. У холі лікарні правоохоронців немає. Палата Луценка — на четвертому поверсі. Ґрат немає, вікна — затемнені.

Родина Луценків заплатила за операцію 20 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Луценка прооперували за 20 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі