вівторок, 23 березня 2010 07:56

Двадцять портретів Януковича продали за два дні

Автор: фото з сайта www.president.gov.ua
  Офіційний портрет президента Віктора Януковича
Офіційний портрет президента Віктора Януковича

На книжковій розкладці в будівлі Кабміну минулої середи почали продавати кольорові портрети президента Віктора Януковича. Першу партію з 20 фото розкупили за два дні.

— У п"ятницю портрети скінчилися. Зараз міністр Кабміну Анатолій Толстоухов вирішує, щоб завезти більшу партію, — розповідає продавець Сергій, 24 роки. — Люди купують у нас, бо більше ніде ще не продають.

Портрети продають у тонких дерев"яних рамках. Є двох форматів: 30х40 см — 75 грн, 40х50 — 130 грн. На зворотному боці петелька, щоб вішати на стіну. Цього тижня мають завезти портрети, які можна буде ставити на столі.

На портретах Янукович сфотографований на тлі жовто-блакитного прапора. Він у піджаку й білій сорочці, повернутий на три чверті. Офіційних портретів президента в книгарнях Києва поки що не продають.

На розкладці в Кабміні також лежать книжки з історії України. Автори й керівники проекту — нинішній міністр Кабміну Анатолій Толстоухов та президент благодійного фонду "Схід-Захід разом" колишній нардеп-"регіонал" Володимир Зубанов. Одна книжка коштує 75 грн. Більшого формату та з кольоровими картинками — 380. А у шкіряній палітурці — 1200 грн. Подарунковий набір із чотирьох томів у шкіряній валізі — 15 тис. грн.

Продавець розповідає, що максимальна його денна виручка 60 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Двадцять портретів Януковича продали за два дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі