вівторок, 23 січня 2007 17:53

Азаров пообіцяв закон про Кабмін уже сьогодні

Перший віце-прем"єр, міністр фінансів 59-річний Микола Азаров запізнюється на засідання розширеної колегії Державної податкової адміністрації на 10 хвилин. Заходить та з серйозним обличчям сідає у шкіряне крісло. На ньому фіолетова краватка. Дякує податківцям за успіхи в роботі, але згодом починає їх критикувати.

За годину виходить.

— Давайте перестанемо спекулювати на тему розпуску Верховної Ради, — говорить про політичну ситуацію. — Ви що думаєте, якщо хтось підпише незаконний указ, то Верховна Рада візьме й розійдеться, що уряд розійдеться і виконуватиме цей указ? Ну про що ви говорите...

Азаров додає, що для розпуску парламенту підстав сьогодні не існує. Каже, що голова Верховної Ради  Олександр Мороз підпише закон про Кабмін.

— Із завтрашнього дня ми з вами матимемо закон про Кабінет Міністрів, — обіцяє.

Розповідає про урядові плани щодо податкової реформи:

— В уряду є чіткий план дій. Він передбачає зниження податкового тиску. Але з бізнесом потрібно домовлятися. Ми готові піти на зменшення податків. У відповідь бізнес повинен дати моральні зобов"язання, що ці зменшені податки будуть сплачуватися.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв закон про Кабмін уже сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі