вівторок, 22 вересня 2009 07:57

Янукович побажав собі сісти втретє

Зазвичай лідер Партії регіонів Віктор Янукович, 59 років, уникає тем, пов"язаних з його непростим минулим. Але на зустрічі з партійними активістами в палаці культури "Овація" в Кривому Розі на Дніпропетровщині екс-прем"єр розговорився і шокував присутніх.

Розмова вийшла такою відвертою, що Янукович не стримався і заявив:

— Я краще сів би третій раз, ніж допустив би нинішню владу до влади. Державі було б дешевше, щоб постраждала одна людина, ніж страждає вся країна.

Вікторові Федоровичу властиві подібні словесні ляпи. Виступаючи минулого тижня в Кіровограді, він вирішив привітати його жителів із Днем міста. Але замість "дорогі кіровоградці" сказав "дорогі чернігівчани". На відкритті стадіону "Донбас Арена" лідер "регіоналів" радянського поета Павла Безпощадного назвав Павлом Безсмертним. Раніше Янукович на прес-конференції переплутав Чорногорію з Косово. 2007 року на засіданні міжурядової комісії України і Словаччини назвав її Словенією. 2006-го сплутав дату закінчення Великого посту з його початком.

Раніше Янукович назвав поетесу Анну Ахматову — Ахметовою, а Гулака-Артемовского — Артьомовським, за аналогією з шампанським.

Зараз ви читаєте новину «Янукович побажав собі сісти втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі