четвер, 08 квітня 2010 19:46

Зараз Тимошенко має показати, що в неї є план, як повернути собі владу

2 квітня лідер БЮТу Юлія Тимошенко оголосила про чистки у своїй політичній силі. Це сталося після того, як один із головних юристів Блоку - Андрій Портнов погодився на посаду заступника голови Адміністрації президента.

"Я обіцяю, що це буде найбільше очищення в українській політиці за всі роки незалежності. Ми приберемо весь баласт, усе болото, позбавимося всього того непотребу, що випадково та меркантильно прибився до команди", - написала Тимошенко у своєму блозі.

Вадим Карасьов, 53 роки, директор Інституту глобальних стратегій

"БЮТ - це блок вождистського типу. Коли у вождя все добре, то й у блоку все гаразд. Коли позиції вождя слабнуть, він втрачає свій харизматичний, телевізійний, адміністративний ресурс, починаються проблеми. Зараз Тимошенко має показати, що в неї є план, як повернути собі владу. Це серйозна робота, яку вона має над собою провести, щоб бути магнітом для людей, які залишаються з нею, і для тих, хто вагається. Вона нікого не позбуватиметься зі своєї ініціативи. Бо так тільки підштовхуватиме незадоволених переходити в коаліцію. Тому чистки триватимуть самі собою - відбудеться своєрідне "самоочищення організму".

Зараз ви читаєте новину «Зараз Тимошенко має показати, що в неї є план, як повернути собі владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі