понеділок, 21 серпня 2017 11:29

Жінка знімала на відео, як підвішувала на дереві собаку

Жінка знімала на відео, як підвішувала на дереві собаку
В Одесі поліцейські затримали жінку, яка підвішувала на дереві собаку і знімала це на відео. Фото: Любов Любушкін / Facebook

В Одесі поліцейські затримали жінку, яка підвішувала на дереві собаку і знімала це на відео.

Про це повідомив у Facebook радник глави ГУ Нацполіції України в Одеській області Руслан Форостяк.

"Зараз з'ясовують усі обставини. За адресою, де утримують тварину, знаходиться слідчо-оперативна група Київського відділу поліції ГУ Нацполіції в Одеській області та зоозахисники. За попередніми даними, вбачають ознаки правопорушення, передбаченого статтею 299 Кримінального кодексу - жорстоке поводження з тваринами", – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні посилили покарання за знущання над тваринами

Форостяк зазначив, якщо факти підтвердять, то тварину вилучать. Жінку притягнуть до кримінальної відповідальності. Поліцейські також з'ясовують, хто знімав відео.

Також додав, що відео для притягнення жінки до відповідальності недостатньо. Вона може заявити, що це була інсценізація чи вона насправді допомагала собаці або таким чином про неї дбала, наприклад, підвішуючи тварину, щоб її помити.

Обвинувальний вирок чоловіку, який жорстоко поводився з котом на подвір'ї власного будинку, оголосив Голосіївський райсуд Києва 24 липня. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Досудове розслідування встановило, що киянин підвісив кота на дереві та жорстоко побив його гумовим шлангом. Завдав тварині численні переломи кісток та закриту черепно-мозкову травму.

Знущання над твариною припинили випадкові свідки, які зняли дії чоловіка на відео та викликали правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «Жінка знімала на відео, як підвішувала на дереві собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі