вівторок, 24 квітня 2012 15:30

Жертву миколаївського садиста відключили від апарату штучного дихання

Жертву миколаївського садиста відключили від апарату штучного дихання
Лікарі вважають, що Саша скоро отямиться. Фото: obozrevatel.com

Олександра Попова, яка стала жертвою насильства 10 березня, з коми не вийшла, але її стан дещо поліпшився. Сашу відключили від апарата штучної вентиляції легень.

Про це повідомив керівник прес-служби управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації Юрій Багрянцев.

"Попри поширену в деяких ЗМІ інформацію, Олександра з коми не вийшла. На ранок вівторка її стан характеризується як "нецілеспрямована реакція на деякі зовнішні подразники, такі як світло, звук, біль". Можливо, це перші ознаки виходу з коми", - сказав Багрянцев.

Нагадаємо, уночі проти 10 березня в Миколаєві Попову жорстоко побили, після чого голою залишили на вулиці. Дівчину доправили до лікарні з тяжкою черепно-мозковою травмою, з набряком головного мозку, розривом легенів, переломом кісток носа і щелеп, переломом грудини та ребер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жертва миколаївського садиста починає самостійно дихати

Прокуратура Миколаївської області направила до Ленінського районного суду міста з обвинувальним висновком кримінальну справу, порушену за фактом замаху на вбивство 19-річної Попової.

22 квітня ЗМІ поширили інформацію, що Олександра Попова, яка більше місяця перебувала в комі, опритомніла.

Як повідомлялось, обладнання для порятунку дівчини передали миколаївській лікарні мати жертви іншого резонансного зґвалтування – Оксани Макар і німецький бізнесмен.

 

Зараз ви читаєте новину «Жертву миколаївського садиста відключили від апарату штучного дихання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі