неділя, 10 грудня 2023 18:50

Зеленський взяв участь в інавгурації президента Аргентини Мілея: відео

Зеленський взяв участь в інавгурації президента Аргентини Мілея: відео
Президент України Володимир Зеленський взяв участь в інавгурації Хав'єра Мілея в Буенос-Айресі. Фото: скріншот

У неділю, 10 грудня, президент України Володимир Зеленський взяв участь в інавгурації Хав'єра Мілея в Буенос-Айресі та привітав нового главу Арегнтини.

Зеленський наголосив, що це новий початок для Аргентини. Відео оприлюднив у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський провів важливі зустрічі з президентами Парагваю, Уругваю та Еквадору

"Я бажаю президенту Мілею та всьому аргентинському народу здивувати світ своїми успіхами. Я також упевнений, що двостороння співпраця між Україною та Аргентиною й надалі розширюватиметься", - сказав президент.

Президент України Володимир Зеленський у суботу, 9 грудня, вирушив до Аргентини, щоб взяти участь в інавгурації нового президента країни Хав'єра Мілея.

Це перша поїздка Зеленського до Латинської Америки. Як вважають у Reuters, візит буде зосереджений на тривалих спробах України отримати підтримку з боку країн Глобального Півдня у війні з Росією.

Видання нагадує, що Зеленський сподівається скликати глобальний саміт щодо Формули миру, яку він уперше запропонував торік на Генасамблеї ООН.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський взяв участь в інавгурації президента Аргентини Мілея: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі