неділя, 10 грудня 2023 17:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський провів важливі зустрічі з президентами Парагваю, Уругваю та Еквадору

Зеленський провів важливі зустрічі з президентами Парагваю, Уругваю та Еквадору
Під час візиту в Аргентину президент Володимир Зеленський провів важливі зустрічі з президентами Парагваю, Уругваю та Еквадору. Фото: president.gov.ua

Під час візиту в Аргентину президент Володимир Зеленський провів важливі зустрічі з президентами Парагваю, Уругваю та Еквадору.

Зокрема, подякував президенту Парагвая Сантьяго Пеньї за рішучу підтримку України в межах міжнародних організацій. Про це український лідер повідомив у Telegram.

Сторони також обговорили шляхи розвитку торгівлі між Україною та Парагваєм.

Під час переговорів із президентом Уругвая Луїсом Лакальє Поу Зеленський подякував за підтримку суверенітету й територіальної цілісності України.

Особливу увагу приділили перспективі проведення саміту Україна - Латинська Америка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАТО у найближчі роки розшириться - заступник генсека

"З президентом Еквадору Даніелем Нобоа обговорили можливості розвитку двосторонньої співпраці України та Еквадору: у безпековій сфері, діджиталізації, торгівлі сільськогосподарською продукцією. Запропонував долучитися до імплементації Української формули миру", - повідомив Зеленський.

Зеленський наголосив, що для України є дуже важливою підтримка та потужний об'єднаний голос держав Латинської Америки, які підтримують українських людей у війні за нашу свободу й демократію.

Під час візиту в Аргентину президент Володимир Зеленський провів розмову з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Він повідомив про розвиток подій на фронті й подякував за військову допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський провів важливі зустрічі з президентами Парагваю, Уругваю та Еквадору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі