вівторок, 08 серпня 2023 08:49

Спецтема: Війна Росії проти України

"Завжди був поруч з особовим складом": Росія вбила у Покровську заступника начальника рятувальників Донеччини

"Завжди був поруч з особовим складом": Росія вбила у Покровську заступника начальника рятувальників Донеччини
Внаслідок російського обстрілу Покровська загинув заступник начальника ГУ ДСНС у Донецькій області Андрій Омельченко. Фото: t.me/dsns_telegram

Внаслідок російських ракетних ударів по Покровську 7 серпня загинув заступник начальника Головного управління ДСНС України у Донецькій області з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Андрій Омельченко.

Співчуття рідним та близьким офіцера висловив голова ДСНС України Сергій Крук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казанський пояснив, чому росіяни вдарили по будинку в Покровську

За його словами, 52-річний полковник був професійним та принциповим рятувальником.

"Вчора під час повторного обстрілу у Покровську російська ракета вбила нашого співробітника ‒ Андрія Омельченка. Офіцер, який завжди був поруч з особовим складом під час ліквідації пожеж і наслідків російського терору. Вони відправляють на нашу землю найгірших із них, а забирають ‒ кращих з нас. Це непоправна втрата для всієї родини ДСНС. Щирі співчуття рідним", ‒ зазначив Крук.

У Покровську Донецької області продовжується розбір завалів на місці російських ракетних ударів. На ранок 8 серпня відомо про сімох загиблих людей. Кількість травмованих зросла до 67.

7 серпня російські окупанти завдали двох ударів по центру міста Покровськ у Донецькій області з інтервалом у кілька хвилин. Пошкодили дев'яти та п'ятиповерхівки, житлові будинки у приватному секторі, готель, заклади харчування, магазини, адміністративні будівлі.

Зараз ви читаєте новину «"Завжди був поруч з особовим складом": Росія вбила у Покровську заступника начальника рятувальників Донеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі