понеділок, 07 серпня 2023 23:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Казанський пояснив, чому росіяни вдарили по будинку в Покровську

Казанський пояснив, чому росіяни вдарили по будинку в Покровську
7 серпня російські окупанти завдали ракетного удару по центру міста Покровськ у Донецькій області. Фото: Донецька ОВА/Telegram

Російські терористи в Покровську хотіли знищити ресторан "Корлеоне". Там часто бувають волонтери та іноземні журналісти, що приїжджають на фронт. Заклад знаходиться на першому поверсі обстріляного російськими терористами житлового будинку.

Таким чином росіяни намагалися повторити теракт, який вчинили у червні в Краматорську. Про це розповів журналіст Денис Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вдарили ракетами по Покровську, вбили п'ятьох людей

"Сам бував там десятки разів. Російські нелюди били в нього – намагалися повторити історію з піцерією "РІО" в Краматорську", – зауважив журналіст.

У Краматорську піцерія була окремою будівлею, а покровський ресторан розташований у житловому будинку. Тобто треба бити прямо в будинок із людьми, щоб в нього поцілити, пояснив Казанський.

"І виродки це зробили. Цілеспрямовано вдарили в житлову багатоповерхівку з людьми", – переконаний він.

27 червня Росія вдарила ракетами по Краматорську.

Одна ракета поцілила у кафе у центрі міста, де були відвідувачі. Будівля обвалилася.

Загинули 13 людей, зокрема троє дітей. Постраждали 60 осіб.

Черговий теракт росіяни вчинили в роковини удару по ТРЦ "Амстор" у Кременчуці.

Ворог прицільно вдарив по скупченню людей ракетами "Іскандер". Після атаки російські пропагандисти цинічно заявили, що били по нібито місцю перебування українських військових та іноземних інструкторів.

Зараз ви читаєте новину «Казанський пояснив, чому росіяни вдарили по будинку в Покровську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі