пʼятниця, 11 січня 2013 12:12

Заробітчанин зарізав матір двох дітей на Рівненщині

Заробітчанин зарізав матір двох дітей на Рівненщині
Фото: xakac.info

Учора 10 січня в селі Трубиці Костопільського району Рівненської області знайшли мертвими 26-річну місцеву Марину та 32-річного костопільчанина Сергія. Їх обох хтось сильно порізав ножем. Мертва господиня лежала у кухні, а гість з райцентру – в одній із кімнат будинку.

Тіла виявив 24-річний молодший брат покійної, який вранці зайшов провідати родину і отетерів від побаченого.

Жорстоке вбивство сколихнуло все село – у Трубицях мешкає 380 людей. Ширилися чутки, ніби убивця не тільки позбавив своїх жертв життя, але і поглумився над ними - порізав статеві органи.

"Насправді це не так", - заперечують в обласному управлінні міліції. – "Чоловікові та жінці було нанесено по кілька ударів ножем у шию, голову та живіт. Ці тілесні ушкодження виявилися смертельними".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Одеси дівчина порізала ножем чоловіка

Місцеві одразу подумали на 28-річного співмешканця Марини, який несподівано повернувся додому із заробітків. Перед тим він був відсутній вдома півроку, бо поїхав працювати до Росії.

Після скоєного молодик утік до Білорусі, але вже за кілька годин був затриманий міліціонерами на території Брестської області.

"Підозрюваний – громадянин Узбекистану. Його затримали 10 січня увечері. Наразі вирішується питання про його екстрадицію до України. Ми ще не мали можливості переговорити з ним та розпитати його про обставини злочину", - каже Катерина Загурська з прес-центру МВС області. – "Тому поки зарано говорити про стосунки убитих людей та про мотивацію підозрюваного – ревнощі це були чи щось інше".

У Підлужненській сільській раді розповідають, що покійна мешкала у будинку разом із матір'ю. Марина одна виховувала двох дітей – 3-річного сина та доньку-першокласницю.

Зараз ви читаєте новину «Заробітчанин зарізав матір двох дітей на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі