понеділок, 24 червня 2024 12:44

Спецтема: Війна Росії проти України

У лікарнях залишаються 20 людей: повідомили про стан постраждалих від російських ударів по Харкову

У лікарнях залишаються 20 людей: повідомили про стан постраждалих від російських ударів по Харкову
Російські загарбники завдали ударів по Харкову. Фото: t.me/synegubov

Після російських обстрілів Харкова 22 та 23 червня у лікарнях залишаються 20 людей.

Зокрема, 22 червня до медичних установ області було госпіталізовано 42 постраждалих. На стаціонарному лікуванні залишається 17 людей, серед них - дві дівчинки 12 та 13, їхній стан середньої важкості. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синєгубов повідомив про ситуацію біля Купʼянська та Вовчанська

За його словами, троє пацієнтів перебувають у тяжкому стані. Це 32- річний та 52-річний чоловіки. Окрім того, 46-річний чоловік у вкрай тяжкому стані. Інші поранені лікуються у відділеннях хірургії, нейрохірургії та травматології.

"Внаслідок ворожих обстрілів міста 23 червня було поранено 12 осіб. П'ятьох госпіталізовано до медичних закладів. У лікарні перебуває три пацієнти у стабільному стані, серед яких 15-річний хлопець. Медики надають всю необхідну допомогу постраждалим від ворожих обстрілів", - зазначив Синєгубов.

Російські окупанти вдень у неділю, 23 червня, завдали чергового удару по місту Харків. Росіяни використали керовані авіабомби. Після авіаудару у місті почались перебої з електропостачання. У Харкові зупинилось метро.

РФ також атакувала Харків 22 червня. За даними ОВА, росіяни завдали щонайменше чотири удари по місту.

Зараз ви читаєте новину «У лікарнях залишаються 20 людей: повідомили про стан постраждалих від російських ударів по Харкову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі