понеділок, 24 червня 2024 09:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Синєгубов повідомив про ситуацію біля Купʼянська та Вовчанська

Синєгубов повідомив про ситуацію біля Купʼянська та  Вовчанська
Загалом постраждали 12 людей, із них дві дитини та співробітник ДСНС. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Збройні сили України відбили п'ять російських атак у районі Вовчанська на Харківському напрямку.

На Купʼянському напрямку відбулося дев'ять невдалих атак ворога, повідомив 24 червня голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов.

"Вчора у Шевченківському районі Харкова внаслідок удару КАБ по закладу була частково зруйнована двоповерхова будівля. Постраждали четверо людей, зокрема 15-річний підліток. У Холодногірському районі Харкова внаслідок обстрілу зруйновані два приватні будинки. Горіли гараж і господарча споруда. Загинула одна людина, ще восьмеро людей постраждали, зокрема підліток віком 16 років. У Київському районі Харкова було два влучання у будівлю цеху підприємства, який не експлуатується", - написав він.

Загинула одна людина. Загалом постраждали 12 людей, із них дві дитини та співробітник ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрати РФ перевалили за 535 тис.

У Куп'янську після артобстрілу горів дах житлового будинку. У селі Рублене Куп'янського району травмований чоловік.

У селі Слатине Харківського району внаслідок авіаційного удару пошкоджені будівлі сільради, "Нової пошти", два житлові будинки.

"На Харківському напрямку Сили оборони успішно відбили п'ять ворожих атак у районі Вовчанська. На Купʼянському напрямку ЗСУ відбили дев'ять атак. Тривають два бойові зіткнення в районах Піщаного та Стельмахівки", - додав Синєгубов.

Росія знову нещадно атакувала Дніпропетровщину дронами-камікадзе. До пізнього вечора агресор продовжував бити по Нікопольщині з артилерії, повідомив у понеділок вранці начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Зараз ви читаєте новину «Синєгубов повідомив про ситуацію біля Купʼянська та Вовчанська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі