середа, 26 грудня 2012 11:58

Горлівчанин задушив людину і не згадав за що

Горлівчанин задушив людину і не згадав за що
Фото: e-crimea.info

У Донецькій області за "гарячими слідами" встановлений і затриманий 47-річний чоловік, якого підозрюють у вбивстві пацієнта одного з міських диспансерів.

Вранці 20 грудня в чергову частину Центрально-міського райвідділу міліції поступило повідомлення про те, що в палаті інтенсивної терапії диспансеру виявлений мертвий пацієнт з ознаками насильницької смерті. Прибувши на місце і оглянувши тіло, учасники слідчо-оперативної групи виявили на шиї постраждалого горизонтальну борозну, отриману унаслідок задушення.

За "гарячими слідами" міліціонери затримали підозрюваного - 47-річного безробітного місцевого жителя, який зізнався в скоєному. Як з'ясувалося, раніше чоловіки знайомі не були. Незадовго до вказаних подій обидва, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, в різний час були підібрані на вулиці бригадами "швидкої допомоги" і доставлені в стаціонар для надання медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині молодший брат зарізав старшого через п'яні витребеньки

При цьому підозрюваний у вбивстві поводився агресивно, тому медикам довелося навіть прив'язати його до ліжка. Вже вранці, після того, як він залишив лікарняний заклад, медперсонал виявив другого пацієнта без ознак життя з мотузком на шиї.

Пояснити міліції свій вчинок підозрюваний не зміг, посилаючись на провали в пам'яті через те, що свого часу був учасником бойових дій. Що послужило причиною сварки між пацієнтами і за яких обставин було здійснено злочин, з'ясує слідство.

Слідчим відділенням Центрально-міського РВ Горлівського МУ відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). На підставі ст.208 КПК України відносно підозрюваного суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Зараз ви читаєте новину «Горлівчанин задушив людину і не згадав за що». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі