середа, 12 грудня 2012 15:46

Мешканець Закарпаття, який 12 років тому убив батька, на цей раз позбавив життя і матері

Мешканець Закарпаття, який 12 років тому убив батька, на цей раз позбавив життя і матері
На початку 2000-х років Юрій Пожар убив свого батька. Фото: newsmoldova.ru

52-річний Юрій Пожар із села Торунь Міжгірського району Закарпаття убив 73-річну матір Ганну. Трагедія сталася, коли обоє людей були п'яні.

"Юрій прийшов на сільську раду і попросився передзвонити дільничному інспектору, - розповідає працівниця сільради Марія Петрівна. – Чесно зізнався, що увечері мати посилала його в село за горілкою, а оскільки він не хотів йти, то почав на неї сваритися і бити. Вранці зрозумів, що жінка мертва".

У міліції кажуть, Юрій побив матір дерев'яною палицею. Від отриманих ударів за ніч жінка сконала. Вбивцю затримали.

На початку 2000-х років Юрій Пожар убив свого батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дніпропетровщині 19-річний хлопець "розочкою" перерізав вітчиму горлянку

"У тій сім'ї багато років усі п'ють, - веде далі працівниця сільради. – На початку 2000-х років Юрій прийшов додому п'яний і вбив рідного батька, який трапився йому під гарячу руку. Мати із сестрою встигли тоді втекти із дому. Юрія посадили до в'язниці. Коли повернувся додому – продовжив пити. До склянки любила заглядати і його мати. Випиває і рідна сестра Юрія".

Чоловік був одружений, але жінка із трьома дітьми покинула його через схильність до пияцтва. В останні роки Юрій Пожар ніде не працював.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Закарпаття, який 12 років тому убив батька, на цей раз позбавив життя і матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі