понеділок, 09 листопада 2020 12:29

Зайшов до школи й просив здати в поліцію: нові подробиці про різника з Кривого Рогу

Зайшов до школи й просив здати в поліцію: нові подробиці про різника з Кривого Рогу
У Кривому Розі чоловік зарізав 2-х людей та ще 8-х поранив, зокрема й 8-річного хлопчика. Фото: facebook.com/NikolayKolesnyk

Чоловік, який влаштував криваву різанину на вулиці в Кривому Розі, заходив до школи й просив здати його поліції. Там залишив один із ножів, із яким нападав.

Працівники школи встигли натиснути "тривожну кнопку". Про це розповів у Facebook депутат міськради Кривого Рогу Микола Колесник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різанина в Кривому Розі: що відомо про стан потерпілих

"Перед тим як нападника затримали, він зайшов до однієї зі шкіл в Металургійному районі, почав спілкуватися з черговою на вході, сів на лавку, зняв верхній одяг, попросив, щоб його здали в поліцію. Розповідав про завдання від небесних сил про вбивства людей, розповів, що вже скоїв убивства. З ним спілкувалися працівники школи, під час спілкування натиснули чергову кнопку виклику поліції. Нападник знову став збудженим, вдягнув верхній одяг і швидко вибіг на вулицю. У школі він залишив великий ніж, яким скоїв убивства біля кінотеатру "Сучасник". Всі інші напади були скоєні маленьким ножем. Якби він не залишив великого ножа в школі, то страшно уявити наслідки подальших нападів", - розповів Колесник.

Додав, що працівників школи опитала поліція, ніж додано як речовий доказ до карної справи.

Різанина сталася 7 листопада близько 15:20. Невідомий убив серед вулиці сина й батька 31 й 60 років. Різником виявився 29-річний Тарас Усенко. Факту вбивств він не заперечував і прямо заявляв, то що він "прийшов з пекла", то що "він Бог", що якийсь "голос" наказав йому вбити 15 осіб. Зі слів рідних, чоловік їздив на заробітки в Чехію. Рік тому він повернувся звідти іншою людиною. Став говорити про якихось демонів. Але поводився неагресивно.

Зараз ви читаєте новину «Зайшов до школи й просив здати в поліцію: нові подробиці про різника з Кривого Рогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі